Lakásfelújítás

A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb! Ez a tény nálunk azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük.
Akár tisztasági szobafestésről legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról, mi segítünk.

A lakásfelújítás sokak szemében nagy kockázat, mivel félünk a nagy rendetlenségtől piszoktól, és nem utolsó sorban, hogy mennyibe is fog ez kerülni nekünk? Mi arra törekszünk, hogy Ön minél elégedettebb legyen lakásfelújítási munkánkkal. Egy teljes körű felújításnak nagyon sok változata van. Az Ön igényeinek megfelelve végezzük el a munkát.

Már megvan a kiválasztott lakás vagy ház, már csak egy felújításra van szükség, hogy otthon válhassék belőle. Talán a régi jó lakhelyünk szorul egy kis felújításra? Lakásfelújítás? Lakásfelújítás árak? Lakásfelújítás Budapesten?

Észrevette már, hogy a környezetében, ismerősei között, esetleg a munkahelyén akadnak, akik olyan könnyedén ugranak bele a lakásfelújításba? Felforgatják az addigi kényelmes életüket, végig csinálják az egész procedúrát és a végére még energiájuk is marad. Hogyan csinálják? Milyen veszélyei vannak, mikor több szakember, esetleg három-, négy szakma munkáját kell összehangolni? Mi lehet a lakásfelújítás titka?

Két dolgot lehet biztosan állítani: minden a szervezésen múlik, de előtte mindenképpen tervezni szükséges. Feladatokat, hogy tudjuk, kit kell bevonni a munkába. Sorrendet, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen porban, koszban eltölteni. Kiadásokat, hogy senkit se érhessen meglepetés a lakásfelújítás végén.

A Szívós Team egy olyan szakemberekből és építőipari -épületgépészeti épületvillamosági cégekből álló csapat, mely azért jött létre, hogy a megrendelői igényekre gyors és hatékony megoldásokat tudjon nyújtani a lakásfelújítás területén.

Fő profilunk a teljes körű lakásfelújítás, családi ház felújítás illetve generálkivitelezés. A mi álláspontunk szerint nem érdemes több szakembert és több, egymástól külön álló céget megbízni a lakásfelújítással, mert ahogy mondani szokták, sok bába között elvész a gyermek. És ez minden szinten igaz a lakásfelújításra is. Amikor külön embert bízunk meg a bontás, burkolás, a lakásunk víz- gáz- fűtésrendszere rendbe hozatala elvégzésével, de a festés és tapétázás egy negyedik kivitelező által lesz elvégezve, akkor nem csak anyagilag lesz nehezebben kontrolálni, de a végén –a tapasztalat legalább is ezt mutatja- nem azt kapjuk, amit elképzeltünk. A másik fontos szempont az esetleges későbbi hibák előfordulása esetén, a Megrendelő nem tudja megállapítani, hogy az adott hibáért ki a felelős. Ezért fontos hogy a lakásfelújítás egy kézben legyen azaz meg legyen egy személyben az esetleges hibákért a felelős. Cégünk által elvégzett lakásfelújítás esetén 5év írásban vállalt garanciát válallunk. Sokkal hatékonyabb, mikor egy szakember megérti az ön elképzeléseit és elvásásait, majd az alatta dolgozok, elvégeznek minden teendőt.
Lakásfelújítás Budapest, lakásfelújítás árak

Ugye, mennyire megnyugtató, ha valaki az egész felfordulást és a vele járó gondokat leveszi az Ön válláról, és önnek nincs más dolga, csak elmondani, hogy mit szeretne és aztán élvezni az új otthon nyugalmát?

Elég ha elmondja, hogy milyen színű legyen a fal, milyen formájú legyen az új álmennyezet, vagy melyik csempét tegyük le a konyhába, a többi a mi dolgunk.

Ha esetleg amiatt aggódna, hogy nem ért hozzá, nem tudja átlátni az egész folyamatot, megnyugodhat, olyan szakemberekkel dolgozunk, akik jó néhány lakást változtattak már otthonná, a megrendelői igényeknek megfelelően.

Nem állítjuk, hogy nem lesz némi felfordulás vagy, hogy nem kell plusz időt fordítania a lakásfelújításra, azonban a feladatok nagy részét elvégezzük Ön helyett. Tény, hogy a lakásfelújítás nem a legtisztább munka, viszont azt megígérhetem, hogy a végén csak annyit kell takarítania, mint egy szokásos nagytakarításkor. Ráadásul, ha szükséges, akkor partner cégeink közül ajánlhatunk valakit, aki kimondottan lakások, irodák takarításával foglalkozik.

A Szívós Team legnagyobb előnye, hogy velünk egy kézben tarthatja a vágyait, elképzeléseit és a hozzá tartozó lehetőségeit, erőforrásait. Több mint negyed évszázados, magas fokú szakmai tapasztalattal a lakásfelújítás, generálkivitelezés területén, úgy gondoljuk, hogy mi azért vagyunk, hogy amit Ön megálmodott, azt mi megalkossuk. Higgye el, hogy ez nem túlzás, csak mondja el, mit hová szeretne és válassza ki a megfelelő színeket, anyagokat. A többi a mi dolgunk, mert szerintünk sem mindegy, hogy az ember milyen környezetben éli a mindennapjait. Lakásfelújítás egy kézben, 5év írásos garanciával, profeszionális szakemberekkel= Szívós-Team kft.